Διαβάζετε το άρθρο...
Πολιτική, Χωρίς κατηγορία

Τι δεν μας είπαν τα κανάλια (Τετάρτη 31/8)


21:37 | 31.08.2016

Στο επίκεντρο ο εν εξελίξει διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, η Εξεταστική για τα δάνεια ΜΜΕ στη Βουλή (με ιδιαίτερη… διακριτικότητα), ο Μητσοτάκης στη Νεμέα.

Υπήρξαν, όμως, όπως πάντα, και οι ειδήσεις που τα κανάλια είτε δεν… βλέπουν είτε περνούν στα ψιλά…

Εκτός από την περιοδεία στη Νεμέα…

Έκθετος ο Κ. Μητσοτάκης από την εξέλιξη του διαγωνισμού αδειοδότησης | Κυβέρνηση – ΣΥΡΙΖΑ: Να σταματήσει η Ν.Δ. να στηρίζει το καθεστώς ανομίας

Εκθετος ο Κ. Μητσοτάκης από την εξέλιξη του διαγωνισμού αδειοδότησης – Κυβέρνηση – ΣΥΡΙΖΑ: Το τζάμπα πέθανε, να σταματήσει η Ν.Δ. να στηρίζει το καθεστώς ανομίας. (αναλυτικά)

Ενήμερα τα (θαλασσο)δάνεια του Mega λέει ο Π. Ψυχάρης, δεν αναγνωρίζει το διαγωνισμό που βάζει τέλος στην ασυδοσία (ενημέρωση)

Προκλητική η στάση του υιού Ψυχάρη στην Εξεταστική Επιτροπή της Bουλής που διερευνά τις δανειακές συμβάσεις κομμάτων και μέσων ενημέρωσης – «Το MEGA λειτουργεί και θα συνεχίσει να λειτουργεί με ή χωρίς άδεια» ανέφερε ενώ αρκέστηκε σε ειρωνικά σχόλια αναφορικά με τα θαλασσοδάνεια του ΔΟΛ και την πορεία του πατέρα του ως εκδότη χάρη στον σκανδαλώδη τρόπο με τον οποίο δανειοδοτήθηκε όλα αυτά τα χρόνια από τις τράπεζες. (αναλυτικά)

Αλ. Τσίπρας: Το Δημόσιο θα διαχειριστεί με υπεύθυνο τρόπο το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Συνεδρίαση της Ειδικής Συμβουλευτικής Επιτροπής για το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, παρόντος του πρωθυπουργού, στην οποία –όπως ανέφερε- επισφραγίστηκε η καλή συνεργασία του Δημοσίου με το Ίδρυμα, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου. (αναλυτικά)

Διαφύλαξη της ιστορικής μνήμης: Στο δήμο Καισαριανής ο χώρος του Σκοπευτηρίου

Το χρόνιο αίτημα της διεκδίκησης του χώρου για τη διαφύλαξη της ιστορικής μνήμης, εκτός των κατοίκων της περιοχής, αποτελούσε καθολικό αίτημα των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης. (αναλυτικά)

Β. Αποστόλου: Έως το τέλος του χρόνου θα προκηρυχθούν σημαντικά μέτρα για την αγροτική ανάπτυξη, ύψους 1,5 δισ. ευρώ

Έως το τέλος του χρόνου θα προκηρυχθούν σημαντικής χρηματοδοτικής βαρύτητας μέτρα του νέου Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, τα οποία θα κινητοποιήσουν πόρους της τάξης των 1,5 δισ. ευρώ, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, τονίζοντας ότι «μπορούν να αποτελέσουν την ατμομηχανή για μία νέα αναπτυξιακή ώθηση στην ελληνική ύπαιθρο και ειδικά στον αγροτικό τομέα». (αναλυτικά)

«Η εκπαίδευση είναι αγαθό και όχι εμπόρευμα », λένε οι Ομοσπονδίες του κλάδου

Η εκπαίδευση είναι αγαθό και όχι εμπόρευμα και […] η Πολιτεία οφείλει να παρέχει ίσες ευκαιρίες στη μόρφωση για όλους τους μαθητές», αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωσή τους οι εκπρόσωποι των εκπαιδευτικών σε δημόσια και ιδιωτική εκπαίδευση (ΟΛΜΕ, ΔΟΕ, ΟΙΕΛΕ), με αφορμή το νομοσχέδιο για την ελληνόγλωσση και διαπολιτισμική εκπαίδευση. (αναλυτικά)

Την Παρασκευή παραδίδονται στην κυκλοφορία τμήματα της «Ολυμπίας Οδού», παρουσία του Αλ. Τσίπρα

Παράδοση στην κυκλοφορία των σηράγγων Δερβενίου και του τμήματος Κορίνθου-Κιάτου της «Ολυμπίας Οδού», επιθεώρηση εργοταξίων κατά μήκος της «Ολυμπίας Οδού» και των εργασιών ολοκλήρωσης της σήραγγας Κλόκοβας «Ιόνιας Οδού» από τον πρωθυπουργό την Παρασκευή 2/9. (αναλυτικά)

Σύμπτωση απόψεων οικονομικού επιτελείου και φορέων της αγοράς για τον «ακατάσχετο λογαριασμό»

Με συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, στον τρόπο λειτουργίας του Ειδικού Επαγγελματικού Λογαριασμού μέσω του οποίου θα γίνονται οι συναλλαγές με κάρτες, ολοκληρώθηκε η σύσκεψη της ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών, με επικεφαλής τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη, και των εκπροσώπων των φορέων της αγοράς. (αναλυτικά)

Τ. Πετρόπουλος: Επισπεύδεται η καταβολή εφάπαξ σε 28.300 ασφαλισμένους του ΤΠΔΥ. Ήδη δόθηκαν 3.047 εφάπαξ

Η δυνατότητα επίσπευσης της καταβολής του εφάπαξ σε 28.300 ασφαλισμένους του Ταμείου Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων, μέχρι το τέλος του 2017, δίδεται με διάταξη που εισάγεται ως τροπολογία, όπως ανέφερε ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος. (αναλυτικά)

Ν. Τόσκας: Οι αστυνομικοί είναι υπηρέτες του κοινωνικού συνόλου και όχι ορντινάτσες κάποιων

Αυτό δήλωσε σήμερα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τσόσκας, στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα προς πολλές κατευθύνσεις, σχετικά με το πολύκροτο θέμα της αποδέσμευσης αστυνομικών από υψηλά πρόσωπα, που ξεκινά άμεσα να υλοποιείται. (αναλυτικά)

Βουλή: Εξοικονομεί 4,5 εκατ. από την εκτέλεση του προϋπολογισμού για το 2016

Όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Ν. Βούτσης, τη διάσκεψη των προέδρων, σχετικά με την πορεία υλοποίησης του προϋπολογισμού της Βουλής – ενόψει της συμπλήρωσης ενός έτους για την έναρξη της τρέχουσας κοινοβουλευτικής περιόδου (ΙΖ) – η ετήσια εξοικονόμηση των δαπανών, μετά την υλοποίηση του νέου προϋπολογισμού, ανέρχεται στο ποσό των 4.497.033,44 ευρώ. (αναλυτικά)

Ρέμα Πικροδάφνης: Για τα προβλήματα που επιλύονται και τα οφέλη που θα προκύψουν μιλά ο Χρ. Καπάταης

Η διευθέτηση του ρέματος της Πικροδάφνης επιλύει ένα γόρδιο δεσμό 15ετίας και μια παθογένεια 40 ετών στο πυκνοκατοικημένο ΝΑ τμήμα της πρωτεύουσας υπογραμμίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών Χρήστος Καπάταης, με αφορμή την έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου, από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής. (αναλυτικά)

Εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών των ασφαλιστικών ταμείων που απορροφήθηκαν από τον ΕΟΠΥΥ

Aποφασίστηκε οι ληξιπρόθεσμες οφειλές που χρονολογούνται από το 2011 και πίσω – ύψους εκατ. ευρώ- να αποπληρωθούν άμεσα. (αναλυτικά)

ΤΑΙΠΕΔ: Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι ισχυρισμοί ΟΣΥΠΑ για τις αεροπορικές χρεώσεις

Καμία σχέση με τη σύμβαση παραχώρησης για τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια, καθώς και με την πραγματικότητα, δεν έχουν οι ισχυρισμοί του προέδρου της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ), Βασίλη Αλεβιζόπουλου για τις αεροπορικές χρεώσεις στα προς παραχώρηση αυτά αεροδρόμια, έγινε γνωστό από το ΤΑΙΠΕΔ. (αναλυτικά)

Θεσσαλονίκη: Σιδηροδρομική γέφυρα θα συνδέσει τον έκτο προβλήτα του λιμανιού με την υφιστάμενη σιδηροδρομική γραμμή

Όπως έγινε γνωστό στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής, η χρηματοδότηση του έργου έχει εξασφαλιστεί και η αρμόδια αρχή περιβαλλοντικής αδειοδότησης είναι το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. (αναλυτικά)

 

 

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Follow ΣΥΡΙΖΑ | ΕΥΔΑΠ on WordPress.com

Δώστε το email σας για να παρακολουθείτε τις καταχωρήσεις στο site

Μαζί με 3.216 ακόμα followers

ΠΟΛΥΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Πρόσφατα σχόλια

Devil στη Εκδρομή τιμής και μνήμης στη Μ…
Αλέξανδρος στη Πολύ μάγκες είμαστε
Βασίλης Τσόκαλης στη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ…
Βασίλης Τσόκαλης στη Η Άντζελα Ντέιβις στις 11/12/1…
Διαχειριστής στη Χρειάζεται συγκεκριμένο σχέδιο…

ΑΡΧΕΙΟ ΑΡΘΡΩΝ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

  • 103.213 hits

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

2ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ : Δημήτρης Στρατούλης eurogroup Kινητοποιήσεις SOSτε το νερό Έφη Αχτσιόγλου ΑΥΓΗ Αλέξης Τσίπρας Αναδρανιστάκης Ανακοίνωση Ανανδρανιστάκης Ανοιχτή Πόλη Απεργία Βίτσας Βενιζέλος Βουλή Βούλτεψη ΓΣΕΕ Γαβριήλ Σακελλαρίδης Γεωργιάδης Γιάννης Δραγασάκης ΔΕΗ ΔΕΘ ΔΕΚΟ Δίκτυο Συνδικαλιστών ΣΥΡΙΖΑ Δημοψήφισμα Δημόσια Περιουσία Δύναμη Ζωής ΕΛΒΟ ΕΛΠΕ ΕΛΤΑ ΕΡΤ ΕΥΑΘ ΕΥΔΑΠ Εργασιακές σχέσεις Θανάσης Καρτερός Ιδιωτικοποιήσεις ΚΚΕ Κρατική καταστολή ΜΜΕ ΜΜΕ, κανάλια, ειδήσεις Μανώλης Γλέζος Ν.Χουντής ΝΔ Νάσος Ηλιόπουλος ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ ΠΑΣΟΚ Παραγωγική Ανασυγκρότηση Προϋπολογισμός Ρένα Δούρου ΣΕΚΕΣ ΣΕΠΕ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΔΑΠ Σαμαράς ΣτΕ Στέλιος Σταυρίδης Στουρνάρας Στρατούλης Συλλογικές Συμβάσεις ΤΑΙΠΕΔ Χρυσή Αυγή άρθρα διαπλοκή εκδήλωση επιστράτευση εργασιακά ιδιωτικοποίηση καθαρίστριες κυβέρνηση λεηλασία νερό συνδικάτα τράπεζες
Αρέσει σε %d bloggers: