Διαβάζετε το άρθρο...
Πολιτική, Χωρίς κατηγορία

Τι δεν μας είπαν τα κανάλια (Τρίτη 30/8)


21:34 | 30.08.2016

Στο επίκεντρο ο εν εξελίξει διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, ρεπορτάζ για τον ΕΝΦΙΑ, την επίθεση κατά του διοικητή της Τροχαίας Αθηνών, τη διαπραγμάτευση και το πρόστιμο στην Apple από την Κομισιόν…

Υπήρξαν, όμως, όπως πάντα, και οι ειδήσεις που τα κανάλια είτε δεν… βλέπουν είτε περνούν στα ψιλά…

Στη Βουλή οι διατάξεις για την ιδιωτική εκπαίδευση

Η νομοθετική ρύθμιση που κατατέθηκε από το Υπουργείο Παιδείας στη Βουλή για την ιδιωτική εκπαίδευση αποκαθιστά τη συνταγματική νομιμότητα στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, επαναφέροντας την εποπτεία της στο φυσικό της χώρο, δηλαδή το υπουργείο Παιδείας. (αναλυτικά)

Τρ. Αλεξιάδης: Μεταφέραμε το φορολογικό βάρος στα υψηλά και πολύ υψηλά εισοδήματα

«Το 92% των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ ή θα πληρώσουν λιγότερα ή το ίδιο με πέρυσι, ή καθόλου. Παρά την παραπληροφόρηση που ακόμη και χτες συνεχίσθηκε, εμείς πετύχαμε να μεταφερθεί το φορολογικό βάρος στα υψηλά και πολύ υψηλά εισοδήματα», τόνισε, μιλώντας στο Κόκκινο και τον Κώστα Αρβανίτη, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης. (αναλυτικά)

«Ανεπίτρεπτες παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ» καταγγέλλει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων

Για «ανεπίτρεπτες παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη» αναφορικά με την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ κάνει λόγο με ανακοίνωσή της η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ) και επισημαίνει ότι οι εν λόγω παρεμβάσεις δεν πρόκειται, ωστόσο, να επηρεάσουν τους δικαστικούς λειτουργούς που θα επιληφθούν της υπόθεσης. (αναλυτικά)

Ρ. Αντωνοπούλου: Υποστήριξη των ΜμΕ και ορθολογικός προγραμματισμός για την υποστήριξη των ανέργων

«Να μη χαϊδεύουμε απλώς τους ανέργους αλλά να δίνουμε τέτοιες κατευθύνσεις όσον αφορά τα προγράμματα υλοποίησης που υποστηρίζουν τους ανέργους, που να έχουν στόχο την επανένταξή τους στην αγορά εργασίας, όταν και όπως προκύπτουν οι θέσεις εργασίας» σημείωσε -μεταξύ άλλων- η κ. Αντωνοπούλου. (αναλυτικά)

Μικρότερα ποσά, γρηγορότερη είσπραξη: Μηνιαίους λογαριασμούς από τη ΔΕΗ προτείνει ο Π. Σκουρλέτης

Για τους διακανονισμούς, ο κ. Σκουρλέτης είπε πως «για πρώτη φορά έχουμε ένα μέτρο που έχει τόσο θετική επίπτωση μετά από πάρα πολλά χρόνια. Ενώ το θέμα των ανεξόφλητων της ΔΕΗ είναι μια βραδυφλεγής βόμβα η οποία τα τελευταία χρόνια διογκώνεται, για πρώτη φορά βλέπουμε ότι σε αυτή την ρύθμιση των 36 δόσεων χωρίς προκαταβολή έχει ήδη μπει πάνω από 1 δισ. Το 90% από αυτό το ποσό εξυπηρετείται». (αναλυτικά)

Θ. Φωτίου: Περισσότερα παιδιά από πέρσι θα πάνε φέτος σε παιδικούς σταθμούς

Στη διαδικασία πλήρωσης των θέσεων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, φέτος, την οποία χαρακτήρισε «καινοτόμα», αναφέρθηκε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, σε συνέντευξή της στο «Πρακτορείο 104,9 FM». (αναλυτικά)

Κομισιόν: Βελτίωση του οικονομικού κλίματος στην Ελλάδα τον Αύγουστο, επιδείνωση στην Ευρωζώνη

Νέα βελτίωση, μετά από αυτή του περασμένου μήνα, σημείωσε το οικονομικό κλίμα στην Ελλάδα τον Αύγουστο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα μηνιαίας έρευνας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. (αναλυτικά)

ΥΠΕΝ: Η κυβέρνηση δεν έχει ευθύνη για ενδεχόμενο ναυάγιο στην πώληση του ΔΕΣΦΑ

Η κυβέρνηση σε καμία φάση δεν παρενέβη στους όρους του διαγωνισμού για την ιδιωτικοποίηση του ΔΕΣΦΑ, αλλά πορεύεται αταλάντευτα με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και με σεβασμό στους διεθνείς και ευρωπαϊκούς κανόνες, επισημαίνουν κύκλοι του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. (αναλυτικά)

Απορρίπτει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο αυξήσεων στα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ ο διευθύνων σύμβουλός της

Απορρίπτει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο αυξήσεων στα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ, ως αποτέλεσμα της υπό διαβούλευση απόφασης της Εθνικής Επιτροπής Υδάτων, ο διευθύνων σύμβουλος της Επιχείρησης, Γιάννης Μπενίσης. (αναλυτικά)

Υπ. Παιδείας: Ψευδή τα δημοσιεύματα για τo συνταξιοδοτικό των εκπαιδευτικών

Σε διευκρινίσεις προχώρησε το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων με αφορμή τα ανακριβή δημοσιεύματα μερίδας του έντυπου τύπου που αναπαράγονται και από ορισμένα sites σχετικά με το συνταξιοδοτικό των εκπαιδευτικών. (αναλυτικά)

Τροπολογίες για τη διαφάνεια στη λειτουργία των Κρατικών Σκηνών και της Λυρικής Σκηνής και την πυροπροστασία στα θέατρα

Δύο τροπολογίες κατέθεσε το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού στο Σχέδιο Νόμου «Ρυθμίσεις για την Ελληνόγλωσση Εκπαίδευση, τη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση και άλλες διατάξεις» του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. (αναλυτικά)

ΙΕΚ-ΟΑΕΔ: Έναρξη υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού

Αρχίζει την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016 και θα συνεχιστεί έως και την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016 (και ώρα 18:00), η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για την κάλυψη των θέσεων ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού για τα Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) και τις Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΕΚ) του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ). (αναλυτικά)

 

Αποδεσμεύονται 700 αστυνομικοί και 80 οχήματα από τη φύλαξη επισήμων προσώπων

Περίπου 700 αστυνομικοί και 80 μηχανοκίνητα μέσα αποδεσμεύονται από τη φύλαξη επισήμων προσώπων και βγαίνουν στους δρόμους για την ασφάλεια του πολίτη, όπως είχε τονίσει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, την περασμένη Κυριακή. (αναλυτικά)

Χρ. Βερναρδάκης: Συνεχίζεται και φέτος η δωρεάν διάθεση τετραδίων από το εθνικό Τυπογραφίο

Συνολικά 70.000 τετράδια και μπλοκ ζωγραφικής θα διατεθούν δωρεάν σε μαθητές ειδικών σχολείων της χώρας, αλλά και σε μαθητές δημοτικών σχολείων της νησιωτικής Ελλάδας, της Αττικής και της Δυτικής Μακεδονίας, όπου διαπιστώνονται οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα. (αναλυτικά)

Έξι νέα έργα στην Καλαμάτα

Έξι νέα πολύ σημαντικά έργα συμβασιοποιούνται μέσα στον επόμενο μήνα και θα ξεκινήσει η κατασκευή τους στην Καλαμάτα, ενώ όλα χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων μέσω του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων. (αναλυτικά)

Τι δεν θα μας έλεγαν ποτέ τα κανάλια

27 χρόνια κανάλια χωρίς άδεια (βίντεο)

Από τις 20 Νοεμβρίου 1989, όταν εξέπεμψε για πρώτη φορά το πρώτο ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι, το Mega και οι πολίτες συγκεντρώνονταν μπροστά από τις τηλεοπτικές οθόνες για να δουν την “ελεύθερη τηλεόραση” όπως πολλοί την αποκαλούσαν τότε, μεσολάβησαν πολλά.

Αρχική

Συζήτηση

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Τι δεν μας είπαν τα κανάλια (Τρίτη 30/8)

  1. Reblogged στις ΣΥΡΙΖΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΚΟ.

    Posted by Διαχειριστής | 31/08/2016, 00:05

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Follow ΣΥΡΙΖΑ | ΕΥΔΑΠ on WordPress.com

Δώστε το email σας για να παρακολουθείτε τις καταχωρήσεις στο site

Μαζί με 2.705 ακόμα followers

ΠΟΛΥΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Πρόσφατα σχόλια

Devil στη Εκδρομή τιμής και μνήμης στη Μ…
Αλέξανδρος στη Πολύ μάγκες είμαστε
Βασίλης Τσόκαλης στη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ…
Βασίλης Τσόκαλης στη Η Άντζελα Ντέιβις στις 11/12/1…
Διαχειριστής στη Χρειάζεται συγκεκριμένο σχέδιο…

ΑΡΧΕΙΟ ΑΡΘΡΩΝ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

  • 102.383 hits

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

2ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ : Δημήτρης Στρατούλης eurogroup Kινητοποιήσεις SOSτε το νερό Έφη Αχτσιόγλου ΑΥΓΗ Αλέξης Τσίπρας Αναδρανιστάκης Ανακοίνωση Ανανδρανιστάκης Ανοιχτή Πόλη Απεργία Βίτσας Βενιζέλος Βουλή Βούλτεψη ΓΣΕΕ Γαβριήλ Σακελλαρίδης Γεωργιάδης Γιάννης Δραγασάκης ΔΕΗ ΔΕΘ ΔΕΚΟ Δίκτυο Συνδικαλιστών ΣΥΡΙΖΑ Δημοψήφισμα Δημόσια Περιουσία Δύναμη Ζωής ΕΛΒΟ ΕΛΠΕ ΕΛΤΑ ΕΡΤ ΕΥΑΘ ΕΥΔΑΠ Εργασιακές σχέσεις Θανάσης Καρτερός Ιδιωτικοποιήσεις ΚΚΕ Κρατική καταστολή ΜΜΕ ΜΜΕ, κανάλια, ειδήσεις Μανώλης Γλέζος Ν.Χουντής ΝΔ Νάσος Ηλιόπουλος ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ ΠΑΣΟΚ Παραγωγική Ανασυγκρότηση Προϋπολογισμός Ρένα Δούρου ΣΕΚΕΣ ΣΕΠΕ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΔΑΠ Σαμαράς ΣτΕ Στέλιος Σταυρίδης Στουρνάρας Στρατούλης Συλλογικές Συμβάσεις ΤΑΙΠΕΔ Χρυσή Αυγή άρθρα διαπλοκή εκδήλωση επιστράτευση εργασιακά ιδιωτικοποίηση καθαρίστριες κυβέρνηση λεηλασία νερό συνδικάτα τράπεζες
Αρέσει σε %d bloggers: