Διαβάζετε το άρθρο...
Πολιτική, Χωρίς κατηγορία

Πολιτική Τι δεν μας είπαν τα κανάλια (Τετάρτη 20/7)


21:38 | 20.07.2016

 Στο επίκεντρο των δελτίων οι εξελίξεις στην Τουρκία, η συζήτηση στη Βουλή για τον εκλογικό νόμο, η συνάντηση Μητσοτάκη – Μεϊμαράκη, η συμφωνία Κατρούγκαλου-κοινωνικών εταίρων για τα εργασιακά…

Υπήρξαν, όμως, όπως πάντα, και οι ειδήσεις που τα κανάλια είτε δεν… βλέπουν είτε περνούν στα ψιλά…

UBS και ο Χρ. Σκλαβούνης… ξεχάστηκαν

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ: «Η Νέα Δημοκρατία και ο πρόεδρός της, Κυριάκος Μητσοτάκης εξακολουθούν να σιωπούν σχετικά με την τοποθέτηση του πρώην στελέχους της τράπεζας UBS, Χρήστο Σκλαβούνη, στη θέση του υπεύθυνου για τα θέματα ανάπτυξης στο κόμμα τους.  Προφανώς, ο Κ. Μητσοτάκης δεν αισθάνεται την ανάγκη να δώσει εξηγήσεις στους πολίτες για τα κριτήρια με τα οποία επέλεξε το πρώην στέλεχος μιας τράπεζας που ελέγχεται για εκατοντάδες υποθέσεις φοροδιαφυγής για να χειριστεί τα θέματα ανάπτυξης στο πρόγραμμα του κόμματός του. Όσο κι αν κρύβεται ο κ. Μητσοτάκης, η Siemens, το φέσι 300.000 ευρώ της εταιρείας «Κήρυξ Α.Ε.» στην Τράπεζα Πειραιώς, ο Στ. Παπασταύρου και ο Χρ. Σκλαβούνης υπενθυμίζουν στους πολίτες πως για τη Ν.Δ. η ανάπτυξη είναι ταυτισμένη με τη φοροδιαφυγή, τη διαφθορά και τη διαπλοκή.

Υπερψηφίστηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο για το λαθρεμπορίο καπνού 

«Υπάρχει η πολιτική βούληση για να συγκρουστούμε. Θέλουμε να καταπολεμήσουμε το λαθρεμπόριο των «λευκών κολάρων»», επανέλαβε ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιαδης. (αναλυτικά)

Την Πέμπτη η απόφαση επί της αποδοχής ή όχι ελαφρυντικών στους κατηγορούμενους της υπόθεσης «Noor one»

Με πρότασή της, η εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά, εισηγήθηκε την απόρριψη των ισχυρισμών των συνηγόρων όλων των κατηγορούμενων, για ελαφρυντικά, πρότερο έντιμο βίο και μετέπειτα καλή συμπεριφορά. (αναλυτικά)

Μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου θα ανακοινωθούν οι δεύτεροι κύκλοι και των 4 δράσεων του ΕΣΠΑ για την επιχειρηματικότητα

Η ειδική γραμματέας του υπουργείου Οικονομίας, Ευγενία Φωτονιάτα, μίλησε «Στο Κόκκινο Πάτρας 107,7», τόσο για τις τέσσερις δράσεις που έχουν αρχίσει να υλοποιούνται, μέσω ΕΣΠΑ, όσο και για τις επικείμενες. (αναλυτικά)

Βουλή: Νέα προσπάθεια συγκρότησης του ΕΣΡ

Νέα προσπάθεια για τη συγκρότηση του ΕΣΡ προανήγγειλε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, κατά τη διάρκεια της Διάσκεψης των Προέδρων, πριν από λίγη ώρα, όπου αποφασίστηκε ο διορισμός του Ανδρέα Ποττάκη στη θέση του Συνηγόρου του Πολίτη. (αναλυτικά)

Χτύπημα στη γραφειοκρατία: Για πρώτη φορά 92.850 εκπαιδευτικοί κατέθεσαν ηλεκτρονικά αιτήσεις αναπληρωτών

Η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων για τους αναπληρωτές συνεχίζεται με τους εκπαιδευτικούς της Ειδικής Εκπαίδευσης που καλούνται να καταθέσουν τις αιτήσεις τους μέχρι και τις 25 Ιουλίου. (αναλυτικά)

Το «Ανοιχτό Σχολείο» στην πράξη: Εκατοντάδες προσφυγόπουλα στο 51ο Δημοτικό Αθηνών

Όπως τόνισε ο Νίκος Φίλης, πρόθεση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου είναι τους επόμενους μήνες σταδιακά η μεγάλη πλειοψηφία των παιδιών να βρίσκεται στο σχολικό δίκτυο, να υπάρχουν τάξεις υποδοχής και ένταξης στο κανονικό σύστημα του σχολείου. (αναλυτικά)

ΕΣΔΝΑ: Ανοίγει ο δρόμος για επιδημιολογική έρευνα στη Φυλή

Το δρόμο για την εκπόνηση επιδημιολογικής έρευνας για τις επιπτώσεις της λειτουργίας του ΧΥΤΑ Φυλής στους ανθρώπους και το περιβάλλον, άνοιξε σήμερα με απόφασή της η Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΔΣΝΑ. (αναλυτικά)

 Αρχική

Συζήτηση

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Πολιτική Τι δεν μας είπαν τα κανάλια (Τετάρτη 20/7)

  1. Reblogged στις ΣΥΡΙΖΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΚΟ.

    Posted by Διαχειριστής | 20/07/2016, 22:26

Σχολιάστε

Follow ΣΥΡΙΖΑ | ΕΥΔΑΠ on WordPress.com

Δώστε το email σας για να παρακολουθείτε τις καταχωρήσεις στο site

Προστεθείτε στους 3.216 εγγεγραμμένους.

ΑΡΧΕΙΟ ΑΡΘΡΩΝ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

  • 106.795 hits

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

2ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ : Δημήτρης Στρατούλης eurogroup Kινητοποιήσεις SOSτε το νερό Έφη Αχτσιόγλου ΑΥΓΗ Αλέξης Τσίπρας Αναδρανιστάκης Ανακοίνωση Ανανδρανιστάκης Ανοιχτή Πόλη Απεργία Βίτσας Βενιζέλος Βουλή Βούλτεψη ΓΣΕΕ Γαβριήλ Σακελλαρίδης Γεωργιάδης Γιάννης Δραγασάκης ΔΕΗ ΔΕΘ ΔΕΚΟ Δίκτυο Συνδικαλιστών ΣΥΡΙΖΑ Δημοψήφισμα Δημόσια Περιουσία Δύναμη Ζωής ΕΛΒΟ ΕΛΠΕ ΕΛΤΑ ΕΡΤ ΕΥΑΘ ΕΥΔΑΠ Εργασιακές σχέσεις Θανάσης Καρτερός Ιδιωτικοποιήσεις ΚΚΕ Κρατική καταστολή ΜΜΕ ΜΜΕ, κανάλια, ειδήσεις Μανώλης Γλέζος Ν.Χουντής ΝΔ Νάσος Ηλιόπουλος ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ ΠΑΣΟΚ Παραγωγική Ανασυγκρότηση Προϋπολογισμός Ρένα Δούρου ΣΕΚΕΣ ΣΕΠΕ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΔΑΠ Σαμαράς ΣτΕ Στέλιος Σταυρίδης Στουρνάρας Στρατούλης Συλλογικές Συμβάσεις ΤΑΙΠΕΔ Χρυσή Αυγή άρθρα διαπλοκή εκδήλωση επιστράτευση εργασιακά ιδιωτικοποίηση καθαρίστριες κυβέρνηση λεηλασία νερό συνδικάτα τράπεζες